FAKTA OM MEJDAL OG HALGÅRD

Mejdal og Halgård er en bydel mellem Vandkraftsøen og Herningvej, tæt ved Holstebro By. Oplandsbyen har et stærkt lokalsamfund med et rigt foreningsliv.

Mejdal-Halgård vokser fortsat disse år med 2. etape i Halgård Vest, og mod nordøst ved Tingagervej. Det betyder, at fodboldafdelingen fortsat vokser meget i kommende år.

• Antal indbyggere i Mejdal-Halgård skoledistrikt: 2018: knap 4.000
  • Vækst i antal indbyggere i periode 2009 til 2015: 27%

FAKTA OM MEJDAL-HALGÅRD FODBOLD

Fodboldafdelingen i Mejdal-Halgård har pr. 2016 registreret 323 medlemmer i alderen 2-60 år, som er fordelt på ca. 20 hold. Dertil kommer en stor Old boys trup, der er tilmeldt i DGI.

Klubbens 1. hold i herresenior spiller i foråret 2017 i serie 5.

• Antal medlemmer 2018: [afventer årets medlemstal]
  • Antal hold 2018: xx heraf xx ungdomshold og 5-6 senior hold

Dagligt benyttes trænings- og kampanlægget af over 100 aktive fodboldspillere og mange forældre. Anlægget bruges og passeres også af mange andre.

Til Fodboldens Dag har vi hvert år besøg fra mange andre klubber.

Mejdal-Halgård Fodbold, Slåenvej 65, Mejdal 7500, Holstebro