FAKTA OM MEJDAL OG HALGÅRD

Mejdal og Halgård er en bydel mellem Vandkraftsøen og Herningvej, tæt ved Holstebro By. Oplandsbyen har et stærkt lokalsamfund med et rigt foreningsliv.

Mejdal-Halgård vokser fortsat disse år med nye etaper i Halgård Vest, og mod nordøst ved Tingager Enge. Det betyder, at fodboldafdelingen fortsat vokser meget i kommende år.

• Antal indbyggere i Mejdal-Halgård skoledistrikt: 2018: knap 4.000

FAKTA OM MEJDAL-HALGÅRD FODBOLD

Fodboldafdelingen i Mejdal-Halgård har omkring 500 medlemmer i alderen 2-70 år, som er fordelt på ca. 20 hold. Dertil kommer en stor Old boys trup, der er tilmeldt i DGI.

Dagligt benyttes trænings- og kampanlægget af over 100 aktive fodboldspillere og mange forældre. Anlægget bruges og passeres også af mange andre.

Til Fodboldens Dag har vi hvert år besøg fra mange andre klubber.

Du finder os her:

Mejdal-Halgård Fodbold, Slåenvej 65, Mejdal 7500, Holstebro